Последни публикации

Защо е важно да дигитализираме управлението на недвижима собственост възможно най-скоро

Събитията от последните дни донесоха много промени за всеки един от нас в личен и работен план. Добрата новина е, че светът никога не е бил по-свързан и технологиите могат да ни помогнат да се справим със ситуацията и да ограничим негативния ефект.

Последните няколко дни ясно ни показаха, колко важна роля могат да играят софтуерните решения, а дигитализацията на работните процеси, особено тези в сферата на фасилити мениджмънта, се налага като важен и полезен избор. Различните технологии могат да ви позволят да продължите ежедневната си работа, като ограничите максимално прекия контакт с други хора.

FM Center – специализирана система за управление на недвижима собственост (бизнес центрове, жилищни и ваканционни комплекси, търговки площи, мултифункционални сгради), е такава технология. Силата на FM Center е, че чрез системата събирате, съхранявате, анализирате, обработвате и насочвате всички необходими данни, информация и документи изцяло дигитално. По този начин фасилити и пропърти мениджърите получават възможността да работят дистанционно, както и да управляват отношенията с клиенти, наематели и партньори в дигитална среда и да ограничат максимално комуникацията лице в лице.

Например не е необходимо фасилити мениджърът да се вижда с наемателите и да раздава задачи на щатните служители в организацията. Цялата информация е леснодостъпна в софтуера. Пропъти мениджърите също могат да посрещнат ежедневните нужди на клиентите си дигитално с помощта на FM Center – наемателите могат да следят задълженита си, да плащат сметките си, да се възползват от консиержни услуги (доставка на храна например) и т.н. онлайн, докато са си вкъщи.

Допълнително, FM Center осигурява прозрачен финансов контрол, ефективна поддръжка на сградния фонд, удобно проследяване на всяка фасилити мениджмънт дейност, лесно управление на контактите, генериране на разнообразни справки и цялостна възможност за взимане на по-добри решения за вашия бизнес.

Наша цел е да улесним адаптацията към неочаквани условия и ограничения, които влияят както върху личния, така и върху професионалния живот на всички ни. Както и да подпомогнем бизнеса в трудни моменти.

Ако смятате, че можем да бъдем полезни и на вашата организация, ще се радваме да се свържете с нас.

Scroll to top