Последни публикации

Нашите клиенти разказват: Как FM Center помага на Satis Management да управляват своите обекти

 

Винаги се радваме, когато до нас достигнат нови отзиви от доволни наши клиенти. Наскоро своите впечатления от FM Center споделиха Satis Management, предлагащи комплексни услуги в сферата на сградното управление и сигурността на жилищни и офис сгради.

Вече повече от година от дружеството разчитат на иновативната платформа за фасилити и пропърти мениджмънт за ефективното и безпроблемно обслужване на десетки обекти в град Варна.

„Преди 3 години се заехме с търсене на подходящо за нас софтуерно решение, което да извлича бързо и коректно финансови справки. Първоначално искахме плащанията на нашите клиенти и задълженията им да бъдат управлявани чрез платформата. Освен това бе важно наличната информация за всеки наш доверител (телефон, имейл и т.н.) да бъде съхранявана безопасно. Възможността за постоянен достъп на всеки клиент до личните му задължения също бе предимство“, споделя Драга Ненкова – Ръководител търговски екип в Satis Management.

Резултатите от съвместната работа са отлични – чрез сътрудничеството си със CenterMine и внедряването на FM Center, професионалистите от дружеството успяват да дигитализират голяма част от работните си процеси, да останат силно конкурентноспособни, да затвърдят и разпространят позицията си на динамично развиващия се пазар на дейностите по сградно управление и сигурност.

Прочетете целия разказ на Satis Management за съвместната ни работа

Scroll to top